Gratis Bezorging   ★★★★★ 

0

Uw winkelwagen is leeg

Beauty gadget | De Jaderoller

17 oktober 2018

Ik heb wel eens gezegd dat ik gek ben op gadgets, alleen ging het dan meestal om de gadgets op multimediagebied. Ook beautygadgets weten altijd mijn aandacht te trekken en zo heb ik de Jaderoller nu al een tijdje in gebruik als extraatje naast mijn dagelijkse huidverzorging. Het is een eeuwenoude tool die de keizerinnen in het oude China al zouden gebruiken om een gladde en gezonde huid te krijgen. Ik was meteen benieuwd.

De jaderoller

Deze roller ziet er in ieder geval al erg mooi uit en misstaat zeker niet tussen je andere beautyproducten. Hij is gemaakt van jade, een edelsteen met – als je erin gelooft – bijzondere eigenschappen. Hij zou op de huid een reinigende en beschermende werking hebben en gifstoffen helpen te verwijderen. Volgens de ontwikkelaars van de Jaderoller heeft het gebruik vele voordelen:

– ontspannend
– verkoelend
– betere doorbloeding
– mooiere teint
– gladdere huid
– minder diepe rimpels
– verbeterde elasticiteit
– minder donkere kringen en wallen.

Je kan hem 1 of 2 keer per dag gebruiken en het wordt aangeraden voor zo’n 2 tot 10 minuten per keer, maar ik merk zelf dat ik na een paar minuutjes wel klaar ben met rollen. Je oefent tijdens het rollen geen druk uit maar laat de jaderoller zijn werk doen en je kan hem droog maar ook in combinatie met een serum of olie gebruiken. Het is handig dat de jaderoller twee kanten heeft waarbij je de grote kant voor je wangen, voorhoofd, hals en decolleté gebruikt en de kleine voor de plekjes rondom je mond, neus en ogen. Let wel op en ga voorzichtig met dit product om want de roller is breekbaar.

Mijn ervaring

De jaderoller voelt elke keer weer heerlijk koel aan op de huid en rolt lekker. Het voelt zacht aan op de huid en na een paar minuutjes rollen merk ik dat het in ieder geval heel ontspannend werkt. Het lijkt net op een zachte gezichtsmassage en dat merk je goed. Het geeft niet alleen een echt wellness gevoel, ook zorgt het ervoor dat je hele gezicht naderhand ontspannen aanvoelt. Ik frons zelf nogal onbedoeld regelmatig waardoor ik de hele dag door een bepaalde lichte druk op mijn gezicht voel, maar na een paar minuutjes rollen is dit helemaal weg.

Mijn huid voelt naderhand zacht, ontspannen en soepel aan en heeft een mooie rozige glow gekregen. Ondanks de lichte druk die ik hanteer merk ik dus zeker dat het wat met mijn huid doet. Een olie of serum wordt beter en duidelijk sneller opgenomen en de doorbloeding is vanwege de rozige glow zeker aangewakkerd. Qua rimpels, minder donkere kringen en wallen en een gladdere huid heb ik iets minder ingrijpende veranderingen gemerkt maar ook hier zie je dat de huid over het algemeen gewoon een stuk rustiger oogt.

jade argan olie

Jaderoller met arganolie

Ik gebruik de roller zelf graag in combinatie met een gezichtsolie – daar ben ik dol op – en één van mijn favoriete oliën blijft toch zeker arganolie. Dat is een olie vol met essentiële vetzuren, antioxidanten, vitamine E en heeft het natuurlijke desinfecterende eigenschappen. Het is een heerlijk product voor eigenlijk alle huidtypes, maar vooral de drogere huidjes zullen er gek op zijn vanwege de intens voedende, herstellende en beschermende werking. In combinatie met de jaderoller voelde dit echt heerlijk, alleen hierom zou ik het eigenlijk iedereen die van een luxe gevoel houdt al aanraden.

door: Sandra v. Luijck - Verantwoordelijk voor kwaliteit bij FrancisBeauty.nl sinds 2017.

Abonneer op onze nieuwsbrief