Gratis Bezorging   ★★★★★ 

0

Uw winkelwagen is leeg

De Jaderoller | Mijn ervaring

14 April 2018
Onlangs werd ik benaderd voor het testen van een heel bijzonder huidverzorgingsproduct: de JadeRoller. een ‘simpele’ gezichtsroller gemaakt van 100% Jade, waarmee je de algehele conditie van je huid verbetert, en die daarnaast ontspannend werkt. Hoewel ik een beetje sceptisch was (ik ben nu eenmaal nogal nuchter als het om dit soort dingen gaat), heb ik hem uiteraard getest, ik vertel je vandaag mijn ervaringen en bevindingen!

JadeRoller: een eeuwenoud huidverzorgingsproduct

Hoewel het voor mij helemaal nieuw was, is de JadeRoller een huidverzorgingsproduct dat al in het oude China door keizerinnen werd gebruikt om de jeugdigheid van de huid te bewaren. De roller is gemaakt van 100% Jade, deze edelsteen staat bekend om zijn verkoelende en helende werking. Niet voor niets dus, dat voor deze edelsteen is gekozen.

JadeRoller: gebruik

Het gebruik van de JadeRoller is heel eenvoudig: 1 tot 2 keer per dag (ik heb hem 1 keer per dag gebruikt) rol je met de JadeRoller zachtjes over de gereinigde huid. Je kunt dit op de droge huid doen, maar je kunt ook eerst je moisturiser of gezichtsolie aanbrengen. Het gebruik van de JadeRoller daarna zorgt ervoor dat de werkzame stoffen beter opgenomen kunnen worden.

Naast een ontspannende gezichtsmassage (want dat is het echt, alleen daarvoor zou ik hem al aanraden) stimuleert de JadeRoller de doorbloeding van de huid, waardoor op den duur rimpels verminderen, de elasticiteit van de huid verbetert, grove poriën verfijnen, donkere kringen onder de ogen en wallen verminderen en door ondersteuning van lymfedrainage afvalstoffen beter afgevoerd worden. En dat alles door slechts een paar minuten per dag met de JadeRoller over de huid te rollen.

Ik heb de JadeRoller de afgelopen 5 à 6 weken op een enkele dag overslaan na, dagelijks gebruikt. In eerste instantie volgde ik daarbij een vaste routine, in een vaste volgorde van gebruik. 

Daarna ben ik de JadeRoller op een eenvoudigere manier gaan gebruiken: gewoon een ontspannende massage, lekker heen en weer rollen naar behoefte. Eén keer per week, voor ik een reinigend masker aanbreng, doe ik de ‘lymfedrainage-rol’, om de reinigende werking van het masker een extra boost te geven. En dat gaat een stuk beter: ik merk duidelijk dat de JadeRoller iets doet met mijn huid, maar dan wel op een rustige manier.

De JadeRoller ligt prettig in de hand. De Jade voelt koel, maar comfortabel aan op mijn huid (voor een extra verkoelend effect, bijvoorbeeld bij heel warm weer of als je last hebt van opvliegers, kun je de JadeRoller voor gebruik even een uurtje in de koelkast leggen. Werkt ook heel goed bij dikke ogen). Opvallend is, dat mijn huid direct na het rollen wat rood kleurt, ondanks het feit dat ik nauwelijks druk zet. De doorbloeding wordt dus meteen aan het werk gezet.

Ik gebruik de JadeRoller graag voor ik ga slapen: ten eerste werkt het heerlijk ontspannend, en daarnaast kan de doorbloeding van de huid zo lekker nog even doorwerken na de massage. Het is inmiddels een vast ritueel geworden bij mij. Qua rimpels merk ik niet zo veel verschil, maar ik denk dat je daarvoor een product als dit veel langer moet gebruiken. Wel voel ik dat mijn huid een betere conditie krijgt: ze voelt soepeler en ziet er wat frisser en stralender uit. Kleine verschillen, maar je merkt ze wel.

door: Monique Elsendam - Beautyblog 'Formera Woman'

Abonneer op onze nieuwsbrief